dimarts, 30 de setembre del 2014

Volem Votar...!!!


Milers de ciutadans omplen les places de les viles catalanes en protesta per l’actuació, una vegada més, del TC en contra dels interessos de Catalunya


Tot i la pluja que ha caigut en molts indrets, l’assistència ha estat massiva



Ahir es va conèixer que el Tribunal Constitucional va admetre a tràmit la petició d’inconstitucionalitat formulada pel govern espanyol contra la Llei de Consultes aprovada pel Parlament de Catalunya i contra el Decret de convocatòria de la consulta pel dia 9 de novembre. 

Un Tribunal Constitucional que sempre ha fallat en contra de Catalunya (en els temes transcendents) totalment polititzat, sense credibilitat, i desautoritzat per les seves actuacions tendencioses en contra dels interessos catalans.

Com a conseqüència d’aquesta admissió a tràmit, tant la Llei com el Decret esmentats queden provisionalment suspesos en espera dels dictàmens que el mateix Tribunal farà. Com a conseqüència immediata d’aquesta suspensió el govern català ha hagut de suspendre la campanya institucional que havia endegat, i estem a l’espera de saber quina serà la reacció del govern de la Generalitat. El Parlament català ja ha anunciat que recorreran l’admissió a tràmit d’aquests recursos del govern espanyol al TC.

Aquesta admissió a tràmit, no ha sorprès ningú. Tothom sabia que el TC faria exactament el que ha fet, i tothom sabia que una vegada més els magistrats que l’integren adoptarien una postura de total seguidisme de les instruccions que reben del govern espanyol, fet que prova que la separació de poder que identifica a les democràcies a Espanya és pura entelèquia.

Ja aprofundiré més en aquesta decisió del TC i en les reaccions del governs català davant d’aquesta situació; pel moment com en altres ocasions històriques aporto un seguit de fotos que deixen constància d’aquesta voluntat ferma dels catalans de voler votar.

Com a resposta a tots aquests atacs continuats dels estaments de l'Estat espanyol contra Catalunya, avui s'han produït concentracions a tots els ajuntaments de Catalunya en contra d'un govern del PP que impideix als catalans poder votar


Una cosa vull dir abans de deixar pas a les fotos: veient la reacció del poble de Catalunya, tinc la sensació que aquesta vegada això no hi ha qui ho aturi. Vencerem!
Lleida
Reus

Manresa
Badalona
Vic




Plaça Sant Jaume Barcelona


Matadepera

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada