dijous, 4 de setembre del 2014

La Via Catalana 2014 amb V de Victòria



El lema de la Diada: 9-N votarem; 9-N guanyarem


La guerra bruta de l’Estat espanyol està fracassant en la seva creuada contra el sobiranisme    



A una setmana vista del Gran Dia, els inscrits a la Via Catalana 2014 són quasi tants com els que es van inscriure a la cadena humana de l’any passat. Aquest fet permet augurar que la V de la Victòria es podrà materialitzar amb èxit, i això ens permetrà mostrar al món la  nostra ferma voluntat d’esdevenir un país normal en el context de la Unió Europea.

Així estaven les inscripcions a la V de la
victòria el dia 17 d'agost
Segons algunes informacions, a dia d’avui, quan falten just 8 dies per l’11 de setembre, hi han inscrites a la Via més de 400.000 persones. Recordem que a l’any passat es van inscriure a la cadena humana 455.000 persones i que finalment van sortir al carrer 1.600.000 catalans. Per tant, tot i els mals auguris fets per personatges tant pobres d’esperit com Enric Millo evidentment del PP, que havia pronosticat el fracàs de la Via 2014, la Via Catalana va camí de com a mínim igualar els resultants impressionants de l’any passat.  Per tant, senyor Millo, “el globus no s’està desinflant de cap manera”.

I el globus no es desinfla tot i els intents que per terra, mar i aire ha fet el govern espanyol per desactivar la Diada Nacional de Catalunya. Ho han fet per la via oficial, però també per la via de les clavegueres de l’Estat. Aquesta última, és una via freqüentment utilitzada per l’Estat espanyol com arma per desactivar les inquietuds polítiques dels catalans. Envien tota la brutícia de la que són capaços, sigui autèntica o no. Afortunadament els catalans són prou llestos com per adonar-se’n i malgrat els esforços espanyols, la voluntat ferma d’esdevenir un Estat lliure dels catalans és cada vegada més ferma i més nombrosa.

La guerra bruta de l’Estat espanyol arriba a límits difícils d’igualar. L’ANC ha denunciat avi que l’arxiu que un hacker ha penjat a internet no correspon a les dades dels inscrits a la via catalana, ni tampoc als afiliats a l’organització. Els pirates informàtics han publicat a Facebook el registre de les persones que van assistir a l’Assemblea de Tarragona. L’ANC sospita d’algun membre del CNI d’aquests que corren per Catalunya cercant porqueria o inventant-la darrere de qualsevol cantonada. Com es veu, tot s’hi val per intentar fer descarrilar al tren que porta als catalans cap a la llibertat.

I aquest és l'aspecte que rpesenten a dia d'avui, 4 de setembre
Estem doncs davant d’un moment molt important per Catalunya; probablement el més important d’aquests últims tres cents anys de la nostra història. Aquest pols que els catalans estem fent a un Estat totpoderós, que utilitza totes les armes al seu abast per derrotar-nos, tant si són es legítimes com si no, l’hem de guanyar. Ja se que l’enemic és molt potent, ja se que compta amb més recursos que nosaltres, però tot i així vull pensar que podem guanyar. I ho podem fer perquè comptem a una arma molt més poderosa que totes les que ells disposen: contem amb la democràcia. Copiant al bisbe de Solsona diré que el dret dels catalans a decidir el nostre futur, és un dret superior i molt més antic a qualsevol norma legal, Constitució espanyola inclosa,  que ens ho vulgui impedir  
   
Per això l’11 de setembre hi hem de ser tots, preparant el camí cap al 9N, que ha de ser el dia del triomf definitiu, el dia que el món s’assabenti d’una manera clara i rotunda que els catalans volem ser nosaltres mateixos, volem ser lliures, volem ser un país normal.

Per això el lema de la Diada d’enguany: “9-N votarem; 9-N guanyarem”  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada