dissabte, 5 de setembre del 2015

A pocs dies de l'11S falten catalans a la Meridiana



A menys d’una setmana per la Diada, i per tant a 6 dies de celebrar per quart any consecutiu una reivindicació multitudinària, els catalans hem de fer un esforç per assegurar l’èxit de la Via Lliure de la Meridiana.


Segons els organitzadors, manquen encara 125.000 persones per assegurar l’èxit de la concentració segons ha informat Jordi Sánchez president de l’ANC. És important que la Meridiana s’ompli de gom a gom per evitar les lectures que de ben segur es faran des del govern espanyol i que en certa mesura ja ha començat a fer la becària de Rajoy i vicepresidenta del govern espanyol, la Sra. Soraya Sáenz de Santamaria (SSS). Ahir mateix va declarar que “el proceso indepedentista catalán que lidera Artur Mas  està cada vez más debilitado”.  Doncs bé, li hem de demostrar a aquesta Sra. que el procés d’independència està més fort quer mai, i que els catalans lluny d’estar desanimats veiem amb il·lusió que s’està apropant la data en que deixarem de ser súbdits per passar a ser ciutadans. 

Aquest serà el 4rt any en que Catalunya li demostrarà al món la seva voluntat ferma d’esdevenir un nou Estat europeu. Primer va ser la gran manifestació que va recórrer el Passeig de Gràcia fins el Pla de Palau en la que hi van assistir 1,2 milions de persones; l’any següent va ser el de la cadena humana que va reunir 1,6 milions de persones que es van donar la mar al llarg del territori català per reclamar la independència i l’any passat va ser la V en la Diagonal i la Gran Via on més d’1,8 milions de catalans vàrem reivindicar novament la independència de Catalunya. Aquets any és el definitiu. No podem fallar: Catalunya ens necessita a tots per esdevenir un país lliure. No hi falteu!

Tot seguit ofereixo la situació a dia d’ahir dels diferents trams, per tal que us apunteu a aquells que encara no estan plens del tot.


Vinga...som-hi!!!  Clica Aquí per inscriure't
   















Dels seus 135 trams, la Meridiana en presenta 63 de completament plens, i 19 de quasi plens. Per contra, hi ha encara 4 trams molt buits, i 9 de força buits. Cal fer un últim esforç!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada