dijous, 26 de setembre del 2013

El govern espanyol s’ha proposat que el català deixi d’existir.



Per aconseguir-ho el PP ha fet un pacte amb l’UPyD de Rosa Diez: el castellà serà llengua vehicular a tot l’Estat.



Wert està desesperat, i és capaç d’aliar-se amb el diable per acomplir la consigna que li va donar Aznar: “acabar con el catalán” 


Avui hem sabut que el partit del govern (PP) i el de Rosa Diez (UPyD), s’han posat d’acord per incorporar una esmena conjunta a la Llei Wert, per la qual el castellà passa a ser llengua vehicular a tot l’Estat per garantir el dret a les famílies que ho vulguin a escolaritzar els seus fills en castellà en qualsevol territori de l’Estat espanyol.

Wert, Rosa Díez, Bauzà...volen aniquilar el català; podran?
En aquesta imatge es veu a Wert amb un de la
"tercera vía"
Estem doncs davant d’un nou atac a la llengua catalana que és la columna vertebral i l’essència del sentiment català. Si ens destrueixen la llengua, han destruït el país; sense català, Catalunya desapareix com a poble. Aquesta és la realitat. I a Espanya ho saben molt bé. Aquest plantejament predemocràtic és propi de paisos tercermundistes

Hi ha d’haver algun motiu que justifiqui que Wert i Rosa Diez arribin a acords. El seu interès no és ni de programa polític ni de conjunció d’idees. PP i UpyD competeixen en molts llocs d’Espanya  per un electorat que vol grans dosis “d’espanyolisme” i això equival a dir que aquest electorat vol sobre tot, anticatalanisme. Hi ha en la dreta espanyola molta set d’anticatalanisme i tant el PP com UPyD estan ben disposats a oferir-los hi tanta com els faci falta.

Aquesta ànsia per acabar amb el català, el PP la mostra amb orgull en tots els territoris en els que mana, que són  molts. En particular al País Valencià, Aragó i Ses Illes. És a les balears on la bilis contra Catalunya ha arribat a extrems del tot inacceptables per la societat balear. L’anomenat “decret Bauzà” sobre el trilingüisme ha comportat una vaga indefinida dels ensenyants illencs, que es neguen  a acceptar que la llengua balear desaparegui de les aules. Aquesta vaga que s’ha dut a terme des del primer dia en que es va encetar el nou curs, ha comptat amb el suport de les famílies fet que denota la importància que té, pels illencs, la defensa de la seva llengua, que és la  nostra. Segurament per aquesta fermesa en la defensa de la seva llengua, el govern Bauzà ha hagut d’empassar-se l’orgull, i sembla que està intentant que baixi el soufflé, admetent que tornin a escola els mestres castigats per la seva oposició al decret, i també està intentant allargar en el temps l’aplicació del decret. Ho seguirem a veure com acaba tot plegat.       

En un moment en el que Catalunya està lluitant per poder decidir lliurement el seu futur, en un moment en el que el independentisme català està arribant a unes quotes mai aconseguides abans, l’endemà de la gran cadena humana per la independència, la reacció del PP, la reacció del govern d’Espanya és la de continuar amb la seva política d’aniquilació de la llengua catalana. Ho van fer abans d’ahir al congrés oposant-se a que els jutges a Catalunya tinguin la obligació de conèixer el català, i ho van fer ahir pactant amb Rosa Díez una esmena a la Llei Wert que blinda al castellà com a llengua vehicular a les escoles, també a les catalanes.

Estem doncs davant l’evidència que Espanya és un país amb un govern de sàdics: no volen que marxem, per que en el fons ens volen continuar agredint impunement. A això se’n hi diu sadisme no? I mentre això passa, mentre Madrid continua insistint amb les seves pràctiques de pur sadisme, a Catalunya hi continuen havent col·laboradors necessaris que fan possible aquestes pràctiques. D’una banda Duran Lleida, amb la tercera via, el que ens proposa és continuar lligats a Espanya  per tal que Espanya ens continuï agredint; exactament el mateix és el que ens proposa Pere Navarro amb el seu federalisme que com en el cas anterior ens porta a perpetuar les agressions dels espanyols a Catalunya. Aquests parell de personatges doncs, són el complement perfecte al sadisme espanyols: són els masoquistes de la política catalana. Gaudeixen amb el mal que continuadament els fan els espanyols.

Allà ells, però jo d’aquesta medicina no en vull. Independència ja!                           

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada