diumenge, 20 d’agost del 2017

La caverna espanyola relaciona l’atemptat de Barcelona amb l’independentisme


I els atemptats de l’11-S a Nova York o els atacs a Niça, Berlin, Brussel·les, Londres o París, també són culpa de l’independentisme? No serà que la invasió d’Iraq hi té alguna cosa a veure?  





La becària de Rajoy, aprofitant que “el Pisuerga pasa por Valladolid” volia l’exèrcit al carrer



Una de les conseqüències del terrible atemptat que ha viscut Barcelona, és l’intent desesperat de la caverna espanyolista de voler involucrar al moviment independentista català amb les causes que haurien pogut desencadenar el covard l’atac a la llibertat de les persones que la ciutat de Barcelona ha patit en les seves carns. Però no són només mitjans madrilenys els que carreguen contra el procés d’independència català. També hi ha periodistes catalans que amb tota la seva mala bava col·laboren amb la caverna per intentar desprestigiar el procés d’independència.

És el cas del periodista Lluís Bassets subdirector de El País i assidu tertulià conegut per les seves diatribes contra els independentistes que en un desafortunat article intenta explicar que el debat al voltant de a qui han d’obeir els mossos, pot haver originat una fissura en la seguretat dels ciutadans, culpant d’aquesta falla, evidentment, als partits independentistes. També relaciona l’atemptat terrorista amb les pintades i accions contra el turisme que han dut a terme gent d’Avant.

El mateix diari El País, a nivell estatal, ha publicat un editorial en el que culpabilitza a les forces catalanes independentistes d’haver creat confusió política a Catalunya i haver generat les condicions per que es produís l’atac dels terroristes. El diari El País també s’ha lluït amb una vinyeta del seu ninotaire Peridis, en la que mostra una falta de respecte absolut a la veritat. S’ha de ser molt miserable per arribar a aquests extrems.

Per la seva banda el diari el Mundo també ha volgut dir-hi la seva d’una manera tendenciosa. Ha responsabilitzat a les autoritats catalanes del fet que la comunitat islàmica a Catalunya sigui de les més radicalitzades de l’Estat, i ha vinculat aquest fet a les polítiques d’acollida d’immigrants que segons el diari, han prioritzat influir ideològicament en els immigrants per aconseguir els seus vots, per sobre de la seguretat dels ciutadans.

Els atacs també han  consistit a posar en boca del president Puigdemont afirmacions que ell no ha fet, tergiversant matusserament unes declaracions seves a Onda Cero. Aquesta tergiversació intencionada de les paraules de Carles Puigdemont ha estat reproduïda per la gran majoria de mitjans de comunicació espanyols que ni tan sols s’han preocupat d’escoltar "l’audio" original de l’entrevista.

Tanmateix l’actuació estel·lar l’ha tingut Soraya Sáenz de Santamaria, vicepresidenta del govern espanyol i becària de Rajoy, que ha intentat utilitzar tot el seu poder (que és molt) per forçar a la “Junta de Seguridad” a decretar que es pugés l’alerta antiterrorista del nivell quatre al cinc. Això hauria tingut entre altres conseqüències que l’exercit sortís al carrer. Amb l’exercit al carrer, la celebració de la Diada el dia 11 de setembre hauria quedat en entredit, però segurament a més, també hauria servit per impedir a través de les forces armades, celebrar el referèndum el dia 1-O. Queda clar però que per el cap de la Sra., vicepresidenta, en passa alguna per intentar impedir que els catalans votem l’1-O.


Amb aquests va començar tot...
A tots aquells que han volgut aprofitar el covard atac terrorista a la ciutat de Barcelona per desacreditar, criticar, insultar i difamar al procés sobiranista jo els recordaria allò de “con vosotros empezó todo”, i em refereixo al tercet Bush, Blair, Aznar... o és que els de la caverna espanyola ja no se’n recorden que el terrorisme islàmic va començar  a actuar a Europa i a Amèrica com a conseqüència de la intervenció de la “coalició internacional” a l’Iraq?  


        

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada