dijous, 12 de setembre del 2019

Eixamplant la base...


La Diada amb menys participació de ciutadans; 600.000 persones demostren el fracàs d’ERC en el seu intent d’eixamplar la base



Sembla mentida que algú amb tres dits de front, encara posi en dubte que només la UNITAT por permetre que l’independentisme pugui assolir els seus objectius. 



Un altre manifestació de l’11 de setembre, aquesta amb menys participació des que a l’any 2012, les manifestacions de la Diada varen esdevenir massives. És la conseqüència més immediata de la política seguida per ERC aquests últims anys en els que han deixat en segon terme la unitat estratègica de l’independentisme per intentar “eixamplar la base” segons designis de mossèn Junqueras, gran gurú de la formació dita republicana. Els Tardà, Torrent, i Rufian, acompanyats d’alguns altres acòlits han aconseguit produir tal desànim en la gent, que del més del milió de persones que habitualment sortíem al carrer l’11 S aquest anys només ho han fet 600.000.

Felicitacions doncs a aquells que tenen la barra i el desvergonyiment de dir que la UNIÓ estratègica resta vots a l’Independentisme. Tanmateix una observació: ahir no érem tants com en altres diades, però corren rumors que la xifra de manifestants donada per la Guàrdia Urbana de la Sra. Colau, podia haver estat manipulada per el Sr. Batlle, actualment en funció de "corre-ve-y-dile" de la Sra. alcaldessa. No en tinc la certesa però se'n parla. Si és així allà ells amb les seves maneres y les seves manipulacions. S'ha de ser molt català per avenir-se a fer això.

També ha de quedar clara una cosa: els polítics independentistes se’n poden anar ben bé a pastar fang, especialment els d'ERC, incapaços d'entendre el nítid missatge que varen rebre ahir: UNITAT !!!  

Com a cada diada, prefereixo mostrar algunes de les imatges que han quedat per a la història, que continuar renegant d'aquesta colla de polítics ineptes la majoria dels quals només fan que defensar el seu sou, jugant amb els sentiments de moltes persones. Només per això ja se'ls pot engegar a dida          








































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada