dimecres, 22 de juny del 2016

Les clavegueres de l’Estat van plenes de rates...Greu conspiración que va tenir lloc a l’any 2014 contra líders independentistes catalans


Només un govern corrupte i sense cultura democràtica pot permetre que en el seu sí passin fets d’aquesta gravetatDaniel de Alfonso i el ministre Fernández Diaz 
Des d’ahir a la tarda, el Diari Público està difonent unes converses gravades al despatx del ministre de l’Interior del govern espanyol Jorge Fernández Diaz, entre el propi ministre i Daniel de Alfonso, director de l’Oficina Antifrau de la Generalitat de Catalunya, òrgan independent creat pel Parlament català. En aquestes converses queda palès, sense possibilitat d’error o de falses interpretacions, que el ministre Fernández Diaz i el Sr. de Alfonso van estar conspirant per intentar crear falses acusacions contra dirigents independentistes lligats a ERC i Convergència a més de a altres entitats o persones significades també en el camí que ha de conduir Catalunya a la independencia.

Les revelacions de la conversa són de tal magnitud que demostren que Espanya continua sent un país antidemocràtic, o com afirma l’expresident Mas, “a Espanya  encara subsisteix un estat de matriu franquista” Però no és només Mas qui reclama la independència de Catalunya per acabar amb la guerra bruta, sinó que la immensa majoria dels líders polítics s’ha expressat amb termes semblants.  El president de la Generalitat Carles Puigdemont ha dit  que “estem davant d’un GAL informatiu” i el vicepresident Junqueras ha explicat que “em sembla indescriptible, fastigós i repugnant”. També hi ha dit la seva Carme Forcadell la presidenta del Parlamentde Catalunya que ha assegurat que el Parlament té els mecanismes apunt per destituir de Alfonso.  

A nivell espanyol, a banda de la manipulació informativa de TVE que ha desvirtuat la notícia, alguns líders polítics com Albert Ribera o Pablo Iglesias han demanat la dimissió immediata del ministre Fernández Diaz. Per la seva part el president espanyol Rajoy ha intentat tirar pilotes fora com en ell és costum, negant que s’hagin produït filtracions per erosionar als adversaris polítics, arribant inclús a afirmar que ni tan sols sabia de l’existència d’una Oficina Antifrau  a Catalunya.  Les explicacions donades pel propi Fernández Diaz no han convençut a ningú, i el que s’espera és la seva dimissió imminent. Tan ERC com Convergència han demanat la compareixença immediata al Congrés dels Diputats, del president Rajoy i del propi ministre Fernández Diaz.

A nivell internacional, tot un seguit de partits (CDC, ERC, ICV i PSC) han denunciat a Brussel·les l’escàndol de la conspiració del govern espanyol en contra de l’independentisme català. Diversos diaris estrangers ja recullen informacions en la seva edició digital sobre la conspiració i el contuberni entre Fernández Diaz i de Alfonso: l’agència americana Bloomberg, i els diaris Financial Times, The Guardian, La Tribune , l’Opinion o la Nación , entre d’altres.

Aquesta és la cara que li ha quedat a Rajoy quan ha reconegut
que no sabia que a Catalunya hi havia una
Oficina Antifrau
A Catalunya, a més de la ja explicada actuació del Parlament català per destituir de Alfonso, destaca la reacció d’aquest personatge que compareixerà demà dijous al Parlament per donar explicacions, i que ha amenaçat d’acudir las tribunals si la cambra catalana el fa fora del càrrec, adduint que ho hi ha base legal per destituir-lo. A banda d’això, Neus Munté portaveu del gobernó català ha dit que “calen explicacions urgents i assumpció de responsabilitats si s’escau”  

Mentre tot això passa, l’ANC, ÒMNIUM i l’AMI han convocat una concentració a Barcelona, davant de la Delegació del Govern espanyol, que ha estat seguida per unes 500 persones, mentre que a twitter les condemnes al escàndol protagonitzat per Fernández Diaz i de Alfonso no paren. Es destaca notablement una frase de de Alfonso a Fernández Diaz: “les hemos destrozado el sistema sanitario”


Les peticions de dimissió del ministre Fernández Diaz són un autèntic clam, mentre ell rebutja dimitir i es considera una víctima de la filtració. Com diu Oriol Junqueras, “nosaltres tenim al dignitat, la indignitat se l’han quedat ells”             

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada