diumenge, 13 de novembre del 2016

A partir d'ara, Catalunya permanentment mobilitzada





Els catalans tornem a sortir al carrer contra la “judicialització” de la política i en defensa de la democràcia


Més de 100.000 catalans donen suport als seus electes encausats per diferents motius: organitzar el 9N, permetre que al Parlament es voti democràticament allò que els partits considerin oportú, etc.



Avui, l’Avinguda de Maria Cristina de Barcelona ha esta l’escenari d’una manifestació independentista convocada per l’ANC, Òmnium i l’AMI, per respondre als atacs de l’Estat i la justícia espanyola contra governants, polítics independentistes i ajuntaments catalans. A la manifestació hi han assistit més de 100.000 persones i en la que els catalans hem volgut deixar ben clar el suport als nostres polítics electes, que en la seva tasca política, d’una o altre manera han donat suport al dret a decidir dels catalans per tal que aquests escullin lliurement el seu futur. En definitiva avui el poble català reclamava l’essència de la democràcia: poder votar.

Vint minuts després de les 12 ha començat l’acte pròpiament dit, en el que hi ha hagut diferents parlaments i els assistents han cantat l’Estaca, i al final els Segadors. Han estat dos dels moments més emocionants d’un acte que ha posat de relleu que l’independentisme està ben viu a casa nostra tot i els auguris d’aquells que el donaven per mot i enterrat.  L’acte ha servit per donar als més de 300 càrrecs electes que tenen processos oberts per la justícia espanyola majoritàriament per haver defensat el mandat del 9N i del 27S. 


Com cada vegada que hi han actes d’aquest tipus, prefereixo deixar les lletres tranquil·les i passar a les imatges que són molt eloqüents i expliquen molt bé com s’ha desenvolupat la jornada:








































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada