dilluns, 7 d’abril del 2014

L’11 de setembre vinent: Una gran V de Victòria! El camí cap a la independència…!


    
                                                                



    













La tercera diada reivindicativa de la independència pot ser la definitiva


Mai tant com ara, els catalans havíem tingut tan a prop la independència



Dissabte passat a Tarragona, i durant la seva Assemblea General, L’Assemblea Nacional Catalana va fer públic el seu “full de ruta” en el que destaca la convocatòria d’una nova manifestació profundament cívica i pacífica i radicalment democràtica pel proper 11 de setembre. Aquest any, els catalans partidaris de la Independència de Catalunya haurem de concentrar-nos en l’Avinguda Diagonal i l Gran Via de Barcelona, que al confluir les dues avingudes a la plaça de les Glòries Catalanes, dibuixaran una immensa V de votar, i V de victòria. Serà sobre tot des del cel des d’on la imatge serà impactant per tal que el mon constati la ferma voluntat dels catalans de voler assolir la nostra independència.

La presidenta de l'ANC fent la senyal de la Victòria
Aquest serà l’acte culminant de tot un seguit d’accions que es desenvoluparan aquell mateix dia, com concentracions davant dels ajuntaments de tots els municipis de Catalunya. Fins que arribi aquell dia, l’Assemblea organitzarà en els diferents territoris catalans en els que és present uns mosaics, que també es repetiran el dia de la gran manifestació, amb diferents missatges a les grans potències mundials que tenen la possibilitat de reconèixer Catalunya com un nou Estat d’Europa..

Amb posterioritat a aquest 11 de setembre, i fins el 9N, l’Assemblea voldrà mantenir viu el foc de la il·lusió. Per això diàriament es duran a terme actes per anar dissenyant el país que volem. Entre aquests actes destaca la cloenda de la campanya “Signa un vot per la Independència”, amb els lliurament al Parlament de totes les instancies recollides.

Sembla que l’11 de setembre, Òmnium Cultural també s’afegirà a la jornada reivindicativa, organitzant una gran festa musical lúdica en un  espai obert, per tal de projectar al món la cultura catalana.

En el seu discurs de cloenda, la presidenta de l’ANC Carme Forcadell  va dir que “abans que independentistes som profundament demòcrates, i per això volem votar. No renunciarem a la consulta perquè està en joc la nostra dignitat”. La Sra. Forcadell ha afegit també que “no anem contra ningú, només volem exercir la nostra sobirania com  a poble; la independència  és una oportunitat per fer un país millor per tots, vinguin d’on vinguin, parlin com parlin, i pensin com pensin”.  

Un 11 de setembre que tornarà a ser històric; tant de bo que sigui l’últim 11 de setembre en el que els catalans haguem de reivindicar els nostres drets coma poble, i que l’any 2015 puguem aconseguir la plenitud nacional. Esperem que tant la Diagonal com al Gran Via s’omplin de gom a gom i tot el món pugui assistir a una reivindicació festiva, reivindicativa, respectuosa i democràtica. En paraules de la presidenta de l’ANC Carme Forcadell, els diferents mosaics que es faran aquell dia seran missatges a diferents líders mundials com ara el president americà Barak Obama, o el mateix Papa Francesc. 

Convindria que la societat civil catalana vagi comprometent-se en el seu futur, amb el convenciment que si un dia som independents no serà per que els partit polítics ho facin possible. La independència només l’aconseguirem amb al força de la societat civil, passant per davant del polítics, manifestant d’una manera inequívoca a Espanya i al món, que volem ser independents i que volem ser nosaltres mateixos dins del marc d’una Europa moderna.

Aquest 11 de setembre vinent el poble de Catalunya no pot fallar!                    

























































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada