dimarts, 24 de desembre del 2013

La tenalla espanyola estreny Catalunya


  • Ofensiva del govern espanyol per contrarestar els esforços catalans per internacionalitzar el conflicte amb Espanya


  • El govern espanyol del PP, però també destacats dirigents socialistes, consideren Catalunya com el seu “cortijo” on es pot fer el que els vingui en gana



Aquests dies estem llegint informacions sobre les pressions que el ministre espanyol Margallo està exercint sobre totes les cancelleries representades a Madrid, amb un doble objectiu. D’una banda el govern de Madrid intenta que la immensa majoria de països del mon, es neguin a rebre als representants catalans, mostrant així un rebuig als intents secessionistes de Catalunya, i per altre banda pretén que els països de l’UE mantinguin un discurs unitari, amenaçant Catalunya d’exclusió immediata de la Unió Europea en cas de secessió dels catalans.  


El dia que deixin de representar-nos serem lliures!
Aquesta campanya contrasta amb l’esforç del govern català que persegueix internacionalitzar el conflicte per  mirar d’aconseguir algun recolzament internacional a la iniciativa, i al mateix temps despertar la simpatia d’aquells països que veuen amb preocupació com el govern espanyol es tanca en banda a la possibilitat que els catalans puguem  decidir lliurement el nostre futur com a poble.

Pel moment sembla que tots dos intents estan produint resultats positius per cada una de les bandes en conflicte. El govern espanyol ha imposat un discurs quasi unificat a Europa, on la majoria de polítics influents coincideixen a dir que en cas de secessió Catalunya quedaria fora d’Europa, tal com han manifestat recentment Van Rompuy, Martin Schulz o Jose Manuel Barroso i alguns comissaris europeus. D’altre banda el govern català ha aconseguit que el món no entengui la negativa dels espanyols a que els catalans puguin votar, i això està generant corrents de simpatia vers el poble català, atès que no s’entén que se’ns negui l’exercici de la democràcia. Per tant, fins aquí, allò que els tècnics en diuen “empat tècnic”.

A banda d’aquests intens d’internacionalitzar el conflicte, a l’interior del país les continuen les accions hostils. Segons anuncien diferents mitjans sembla que el govern espanyol està preparant un desembarcament de Catalunya amb els seus pesos pesants: Rajoy, Garcia Margallo, Cospedal, Saenz de Santamaria i d’altres. L’objectiu seria demostrar als catalans tot el que el PP fa per Catalunya, com ens estimen, i posar en evidència que si no fos per ells Catalunya hauria fet fallida.


Aquest completa la terna amb els dos anteriors. Veieu la
cara que li quedarà quan els catalans diguem:
Adéu Espanya adéu!
Quan això passi serà el moment de recordar a tots aquests personatges impresentables del PP, la recollida de signatures contra Catalunya impulsada per ells a tota Espanya, els recurs que varen presentar contra l’Estatut de Catalunya, la negativa al pacte fiscal, els atacs a la llengua que culminen amb la llei Wert, i tants i tants greuges que els catalans podem posar sobre la taula  pel mal tracte que sempre hem rebut d’Espanya.

És per això que en la meva opinió caldria mostrar el rebuig que una gran majoria de catalans sentim contra aquesta gent. A sobre del maltractament a que estem sotmesos,  a més del sistema colonial que tenen implantat per beneficiar a la seva metròpoli, tenen el desvergonyiment de voler venir a Catalunya per riures de nosaltres a la nostra cara. No ho hauríem de permetre.  

Però per acabar de fer les coses més clares, per evidenciar la conxorxa espanyola contra Catalunya, només ens cal analitzar que està passant amb els dos partits estatals i unionistes més importants: PSOE i PP. Informacions d’avui denuncien reunions per confabular contra la independència de Catalunya entre una català botifler com Pere Navarro que s’ha reunit amb un català espanyol com Jorge Moragas, i com un altre català com Miquel Iceta que “estima la Constitució” es reuneix amb una catalana espanyola com Sánchez Camacho, tots ells amb una intenció molt clara: avortar la independència de Catalunya. Espanya utilitza catalans per matar la llibertat del catalans. Més sadisme impossible

2 comentaris:

  1. Esperem que la seva campanya a catalunya serveixi per fer més independentistas i per treura del cap totems les esperançes als que esperen una tercera vía imposible

    ResponElimina
  2. Confiem que també serveixi per que molts catalans indecisos se'n adonin que aquesta gent del PP, però també els del PSOE, només "estimen" Catalunya per continuar exprimint-la i i xuclant de la mamella. De fet de Catalunya només els interessa els impostos que paguem. Res més

    ResponElimina