divendres, 12 de setembre del 2014

Un 11 de setembre il·lusionant i definitu: això no hi ha qui ho aturi


Més d’1,8 milions de catalans surten al carrer pacíficament


Davant d’un projecte engrescador dels catalans Espanya hi contraposa un ”mas de lo mismo”



Es podrien escriure moltes coses al voltant d’aquest 11 de setembre; des de l’èxit espectacular de la V de votar i de victòria, fins al fracàs a les forces unionistes reunides a Tarragona, o del ridícul de Sánchez Camacho que el dia que més catalans han sortit al carrer demanant exercir el dret a votar, no se li ha acudit res més que dir que havia començat la davallada del separatisme. Es podria parlar també del tarannà festiu dels que ahir vàrem sortir al carrer, o de la miopia de la delegada del Gobierno a Barcelona, que va anunciar mig milió d’assistents a la concentració quan només els inscrits a la Via Catalana  2014 ja superaven de llarg aquesta xifra. I de tantes i tantes coses més.

Però tal com vaig fer anys anteriors, crec que més enllà de les paraules val la pena oferir les imatges que el catalans hem deixat per la Història d’aquests país, que lluita pacíficament i democràtica per assolir la plena llibertat com a poble.  Són aquestes:   

1.800.000 catalans a l’any 2014; 1.600.000 a l’any 2013; 1.000.000 a l’any 2012. Què més necessita el govern espanyol per entendre que s’ha de seure a la taula a negociar les condicions de la sedició de Catalunya.






































Jo també hi era:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada