dissabte, 6 de setembre del 2014

Fanatisme espanyolista a Badalona: les mentides del PP novament a escena


El PP es conjura per evitar que el nacionalisme català guanyi la llibertat dels ciutadans de Catalunya


Ofereix una mena de coalició (conxorxa) a tots aquells que odien Catalunya per evitar que un dia, finalment, arribem a la independència



La becària de Rajoy, acompanyada de la presidenta
del PP a Catalunya
Amb la seva arrogància habitual, el PP ha celebrat aquest cap de setmana el que ells anomenen una “conferència política” a Badalona, amb l’objectiu d’intentar desactivar tant com els sigui possible l’èxit de la Via Catalana del proper dia 11. Quatre dies abans de la Diada, s’han reunit a Badalona per atacar amb la seva habitual ironia al procés català, fent oferiments i propostes que tots els catalans sabem que són pura comèdia, fetes amb al boca petita de manera que ni ells mateixos se les creuen.

Munió de fatxendes entrant al BCIN de Badalona
Quatre personatges destaquen amb força en aquest atac ferotge contra Catalunya. D’una banda Sánchez Camacho que mostra la seva manca de vergonya dient barbaritats d’una Catalunya que l’ha vist créixer, que l’ha educat, i que li ha permès pujar per l’ascensor social, sortint d’una caserna de la guàrdia civil de Blanes per arribar a la presidència del Partit Popular de Catalunya. Quina credibilitat pot tenir una persona que assegurava haver tingut un fill per inseminació artificial, quan temps després l’exministre del govern espanyol Pimentel, en reconeix la paternitat.

Un altre personatge que mereix un comentari és la secretaria general del PP, la Sra. de Cospedal, que es permet parlar de totalitarismes referint-se al nacionalisme català, quan el seu partit i el seu govern acaben de boicotejar la presentació a Holanda del llibre “Victus” de Sánchez Pinyol. Com pot parlar aquest personatge d’ètica, quan el seu partit  li ha pagat sobresous, presumptament  amb diner  negre,  segons consta en la comptabilitat  B de Bárcenas? Cinisme és la paraula que ho descriu? Barruda? Les dues coses?

Una imatge val més que mil paraules 
El tercer personatge del que vull fer comentaris és algú que, pel seu cinisme, pel seu odi a Catalunya, per les seves accions perjudicant els interessos de Catalunya i dels catalans, ja ha estat protagonista més d’una vegada dels meus escrits en aquest blog. Es tracta  del “señorito andaluz” Cristobal Montoro, que confon Espanya amb el seu “cortijo” i Catalunya amb la plaça de braus on practicar les seves “capeas” particulars com acaba de fer recentment, canviant el criteri de l’IVA sense més, i exigint a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (TV3 i Catalunya Ràdio) que li paguin 80 milions d’Euros. Aquest poca vergonya de la política es permet dir que qui roba Catalunya són aquells catalans que han dirigit el país durant 23 anys i tenen els diners a l’estranger en clara al·lusió a l’afer Pujol. Aquest personatge sorgit de les pel·lícules de Torrente o del còmics de Mortadelo i Filemón, és un cínic gran com una catedral. És un personatge que no és mereix cap respecte ni cap consideració, per que ells és el primer en no respectar a un país com Catalunya i a un poble com el català. Aquest pobre miserable de la política s’ha guanyat un lloc dins dels més desprestigiats de la política espanyola de tots els temps. Confondre corrupció amb sobiranisme és un insult a la intel·ligència. 

I al final apareix un quart personatge, que no és altre que la becària del president Rajoy. És un “nap buf” que quan parla vol  ser transcendent en cada frase que diu, i el que aconsegueix  és fer el ridícul cada vegada que obre la boca i es refereix a Catalunya. A Badalona ha tingut la barra de dir que el PP “genera confianza”... deu ser a Madrid, per que a Catalunya només genera independentistes que cada vegada es creuen menys el discurs de les espanyes i del triomfalisme espanyol. Segons ella, Espanya és l’enveja del món mundial (amb un atur només comparable al de Grècia). N’hi ha que no tenen vergonya. 

Destacar finalment que aquesta convenció del PP a Badalona ha significat l’enèsim  fracàs del PP a Catalunya, atès que la proposta de la seva secretaria general (Sra. de Cospedal) de fer una mena de coalició antisobiranista amb Ciutadans, UPyD, PSC i UDC els ha sortit malament. Sembla, en funció del que els diferents líders d’aquests formacions han expressat, que només UPyD estaria d’acord amb la proposta. Nou fracàs doncs del PP a Catalunya, i més gent inscrita a la V de la victòria que no vol dir altre cosa que més gent favorable al Si-Si. Gràcies doncs PP per la vostra visita a Badalona, i us convidem a fer-ne un altre quan abans millor, i si pot ser amb el president Rajoy, millor que millor...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada