diumenge, 25 de gener del 2015

Convenció del PP a Madrid: Societat Civil Catalana és la marca blanca del PP


L’alcalde d’Almatret fa el ridícul


Aznar vol organitzar una gran mobilització espanyola, en contra del secessionisme català



Societat Civil Catalana, la marca blanca del PP
Aquest cap de setmana està tenint lloc a Madrid una “convenció” del PP, que com les anteriors, en lloc de servir per consolidar el nucli doctrinal del partit i explicar-lo als ciutadans, serveix exclusivament per defensar-se de les acusacions de corrupció,  atacar al separatisme català i fer-se auto propaganda de la seva acció de govern. 

Per defensar-se de les acusacions de corrupció utilitzen la tàctica ja experimentada en altres ocasions de negar la realitat. Fan veure que això de la corrupció no va amb ells. La secretaria general del partit, la impagable Maria Dolores de Cospedal ha arribat a dir que els corruptes no tenen cabuda en el PP, quan aquest partit és, de llarg, el partit que més imputats té per assumptes de corrupció  a tot Espanya.  Aquest engany permanent a la ciutadania consistent a negar sistemàticament tot el que no els convé acceptar, xoca per exemple amb les manifestacions de Bárcenas, quan explica com li enviaven a Rajoy, cada mes el seu “sobre” al ministeri, i quan no era ministre era el propi Bárcenas qui li entregava en ma  el “sobre” a la seu del partit al Carrer Génova de Madrid. Negar l’evidència equival al súmmum del cinisme prenent als ciutadans per rucs i creient que negant-ho tot faran que la realitat sigui diferent. En qualsevol cas, suposo que per molts simpatitzants del PP veure com els directius del partit es tapen les vergonyes d’aquesta manera tan barroera els deu fer sentir vergonya aliena. A mi, el que em desperten és un profund menyspreu.

El ridícul de l'alcalde d'Almatret
Pel que fa als atacs al procés sobiranista català, aquesta vegada els del PP han tret el Sant Crist gros a la convenció. En efecte l’ínclit José Maria Aznar ha reaparegut en públic  i ha demanat una gran mobilització espanyola en contra del separatisme català. Els seus corifeus dins del partit no han tardat gens a propagar els seus comentaris en aquest mateix sentit.  Les indirectes a l’actitud de feblesa segons ell, del propi Rajoy han estat constants al llarg de la seva intervenció.  Però “el plat fort del dia” estava per arribar. Faltava que l’alcalde d’Almatret JesúsQuiroga del PP fes un dels ridículs més importants de la seva vida: ha pujat a l’estrada per dir que “el procés català ha aconseguit dividir el municipi”.  Com era de suposar ningú li va recordar, és clar, que el 9N el 93% dels votants d’Almatret va votar Si-Si, i cap veí del municipi va votar No. On és la divisió, senyor alcalde d’Almatret?

La segona andanada contra el sobiranisme la va protagonitzar Societat Civil Catalana, que aquesta vegada s’ha tret definitivament la màscara i ha quedat ben clar que són la marca blanca del PP.  El seu màxim responsable Josep Ramon Bosch (quina manera tant indigna de dur el cognom de Bosch), va defensar el castellà a Catalunya, la més presència de l’Estat també a Catalunya i va parlar de manera que semblava que els independentistes som molts pocs i pretenem parlar en nom de la “gran majoria” que són ells. 
 
La intervenció estel·lar de Rajoy, ha tingut lloc avui diumenge.  Rajoy ha vingut a dir el de sempre; que ell no acceptarà que Espanya “es trenqui”. Per això Rajoy assegura que després del 27 S no passarà res. Que les eleccions autonòmiques catalanes seran exclusivament autonòmiques, negant cap lectura plebiscitària de les mateixes  i avisant que després d’aquestes eleccions tot continuarà sota la normalitat atès que “farà complir la Llei”. Rajoy ha acusat Mas d’enganyar als catalans.

Desfilada de fatxendes
Després d’això, elogis i més elogis a una acció de govern i a les mesures preses, quan la realitat indica que l’atur a Espanya continua pels núvols i a més sembla que hauran de passar anys abans no baixi del 20%.

És evident que el Partit Popular continua amb la seva ceguera permanent sobre Catalunya. Des de fa molts anys, els seus diagnòstics respecte del “problema català”  han estat del tot errats i això els ha portat a actuar de tal forma que ells són un dels principals motors de la independència de Catalunya. Si us plau, que no es quedin sense carburant...

       

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada